Tuinontwerp

Tuinontwerp

Wij zien ontwerpen als een proces, waarbij kennis, creativiteit, gevoel voor ruimte & sfeer bepalend zijn voor het eindresultaat.

Een goed uitgedacht en creatief ontwerp is de basis voor elke bijzondere tuin. Bij het ontwerpen zorgen wij voor de toegevoegde waarde, een gevoel van herkenning en erkenning bij onze opdrachtgevers. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met alle tuinwensen en eventueel beperkende factoren. Daarom vinden wij overleg met open visie belangrijk voor het kunnen maken van een geheel passend tuinontwerp.

Ontwerpen variƫren van een schets tot totaal ontwerp.


Duidelijke offerte

U wilt als klant graag weten waar u aan toe bent. Wij vertellen u dat graag. Tijdens onze eerste afspraak komen we langs om uw wensen te inventariseren. Het ontwerp en de offerte nemen we vervolgens stapsgewijs met u door. Pas nadat u akkoord bent met het ontwerp en de offerte maken wij een opdrachtbevestiging. Zo weet u precies wat alles gaat kosten. Aansluitend plannen wij uw opdracht in.

Voor elk budget een tuinontwerp

Heeft u een ruim budget voor uw tuin uitgetrokken of juist weinig? We maken een tuinontwerp dat uitgaat van uw financiƫle plaatje.